Even voorstellen

Caffè di Mauricio is het private koffielabel van MF Coffee Services. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bedienen wij een nog steeds groeiende groep tevreden klanten in voornamelijk het bedrijfsleven en de horeca. Wij bieden een zeer overzichtelijk assortiment aan koffieautomaten en bonenmachines en erbij horende koffie, thee, choco en soepen. Onze machines zijn van de allerbeste kwaliteit en precies afgestemd op omvang en behoeften van onze klanten. Wij garanderen altijd dat u de beste machine geleverd krijgt met de beste koffie.

Onze kracht bestaat uit het leveren van maatwerk en flexibiliteit waarbij wij service hoog in ons vaandel hebben staan. Wij passen ons aan de wensen en behoeften van onze klanten aan en denken graag mee over de best passende oplossingen. Onze missie is even simpel als doeltreffend; een bijdrage leveren aan de productiviteit van uw organisatie door het bieden van een toegevoegde waarde met onze koffiemachines, koffie, thee en geweldige service en betrouwbaarheid. Niet voor niets geldt bij Caffè di Mauricio, eens een klant, altijd een klant.

Ons koffiemerk Caffè di Mauricio is geïnspireerd op het New York van de jaren ’30. De tijd van nachtclubs, jazzmuziek, film noir en natuurlijk ook de beruchte Italiaanse gangster scène. Het was de tijd waarin de Italiaanse eet- en drinkcultuur haar intrede deed in Amerika en kwaliteit van het product boven alles ging. Deze tijd heeft nog altijd een romantische uitstraling en invloed op de moderne cultuur. Met onze koffie hopen we deze kwaliteit en sfeer bij u over te brengen.

 

Gratis koffiw bij offerte aanvraag

U kunt bij ons terecht voor automaat koffie, een goede espressomachine voor op het werk, horeca espresso, een koffie apparaat voor op het werk, koffieapparatuur voor op het werk, horeca koffieapparaten, koffiebonen en automaat koffie voor u uw koffiemachine, een koffiemachine voor op het werk en koffiemachines voor de horeca oftewel horeca koffiemachines van de allerhoogste kwaliteit!